uchilishte1

Начало

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

Уважаеми родители, ученици, учители и граждани на гр. Разлог,

Безкрайна благодарност към всички вас, които за пореден път подкрепихте благотворителната инициатива на ОУ „Никола Парапунов“ „Дар от сърце“. Вие за отново показахте, че когато сме заедно можем да дарим надежда за децата на България.

Нямам думи, с които да опиша вълнението, което изпитах, когато видях уникалните сувенири, сурвачки, коледни сладкиши и други предмети, изработени от Вас с голяма любов от сърце и душа.

Благодаря Ви, че отново протегнахте ръка и дарихте надежда. Събраната сума е на стойност 4 165 лв.

С нея ще бъде подкрепена Българската Коледа, чиeто мото тази година е „Да дарим бъдеще на болните деца!“.

Пожелавам около нас да има повече доброта и човечност, надежда и вяра!

Весели празници!

Даниела Пелтегова 

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО  

Уважаеми родители, ученици и граждани на гр. Разлог,

Обръщам се към Вас с огромна благодарност и признателност за Вашата щедрост и чувство за доброта. Вие отворихте сърцето си за благотворителност и не просто подарихте празник, Вие дарихте надежда.

Присъединявайки се към каузата ни да дарим средствата от коледния благотворителен базар „Дар от сърце“ на „Българската Коледа“ и на нуждаещо се дете от нашия град, Вие помогнахте на децата с тежки заболявания и увреждания да осъществят най-съкровената си мечта – да бъдат здрави! 

Поклон пред Вашето високоблагородно дело!  

Поклон пред милосърдието и състраданието!

Поклон пред човечността!

Събраните средства са в размер на 2602 лева.

Директор: Даниела Пелтегова

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ, УЧЕНИЦИ, СЪГРАЖДАНИ, ГОСТИ НА ГРАДА,

С огромно удоволствие Ви съобщавам, че събраната сума от благотворителния базар "Дар от сърце" организиран от ОУ "Никола Парапунов", е 2480 лв.

Поклон и безкрайна благодарност за вашата доброта и човечност!

Нека да продължаваме да даряваме надежда!

Бъдете Благословени!

Директор: Даниела Пелтегова

Имаме удоволствието да ви приветстваме с “Добре дошли!” в официалния уеб сайт на ОУ “Н. Парапунов”. Тук ще намерите информация за учебно-възпитателния процес, ще се запознаете с преподавателския състав, ще се потопите в историята на учебното заведение, ще узнаете възможностите, които ви се предлагат. Надявяме се тези сведения да ви бъдат от полза, да имате на свое разположение актуална информация за нашата дейност, да узнаете нови неща за училищния живот.

Разчитаме на вашата активност – идеи, мнения и препоръки можете да изпращате на нашия e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Иска ни се да вярваме, че усилията ни ще срещнат вашето разбиране и подкрепа.