Състезание „Майсторско управление на велосипед“

На 10. 10. 2019 г. в двора на училището се проведе състезание за майсторско и безопасно управление на велосипед. 48 бяха участниците, а многобройната публика от ученици от 1 до 7 клас ги аплодираше бурно и продължително.

Малките състезатели показаха наистина майсторски умения при управлението на велосипед. За това трябва да притежаваш технически спортни умения като координация, сръчност, концентрация. Състезателите се справиха отлично. Целта на състезанието беше не само да се покажат технически умения, но и как безопасно да се управлява велосипед.

Съдийската комисия, с участието на зам.началника на РУ – Разлог Р. Коцаков, инструктора Д.Дункин и началника на Пътен контрол Г.Пахов се справи перфектно и определи най-добрите в различните възрастови категории.

С 0 наказателни точки за велосипедист №1 бе определен Иво Газянов. След него се наредиха: Християн Мекушин и Славчо Милушев – 6 клас, Калин Манушкин и Валери Петров – 5 клас и Атанас Манушкин, Христо Видин и Велислав Манушкин от най-малките.