Благотворителен базар 2018 година

 

Да повярваме в чудото на коледния дух!

 

На Коледа стават чудеса! Децата искрено вярват, че мечтите винаги се сбъдват и очакват с нетърпение най-големия си подарък! За осма поредна година учениците и учителите от ОУ „Никола Парапунов“ отвориха сърцата си за благотворителност. С помощта на своите родители, баби и дядовци малките сръчни ръчички изработиха сувенирите, картичките, сурвачките и лакомствата, предложени на коледния благотворителен базар „Дар от сърце“, който тази година отвори врати на 17 декември от 12:00 часа. За два дена малчуганите успяха да съберат сумата от 2602 лева, която ще бъде дарена на „Българската Коледа“ и на нуждаещо се дете от нашия град.

Базарът бе посетен от господин Герчев, кмет на Община Разлог, членове на Oбществения съвет на училището, граждани и гости на град Разлог.

На всички, включили се в инициативата, Госпожа Пелтегова, директор на училището, пожела много здраве и сбъднати мечти, топлина и обич в сърцата.

Изказваме огромната си благодарност към всички, които дарихте искрица надежда на децата в беда. Поклон пред Вашата доброта!