Благотворителен базар 2011 година

Доброта, милосърдие, съпричастност – несъмнено това са качества, които учениците от нашето училище проявиха в трета благотворителна инициатива „Дар от сърце”.
С голямо желание учениците изработиха десетки картички, сурвачки и различни коледни сувенири, които всеки може да разгледа и закупи на щандовете пред пицария „Фейс” в центъра на гр. Разлог на 14 и 15. ХІІ. 2011 г.
Учениците искрено се надяват, че събраните средства ще зарадват деца от семейства в неравностойно социално положение и ще помогнат Коледата им да е изпълнена с повече усмивки, топлина и надежда. Събраните средства са в размер на 776.29 лв.

 

С наближаването на коледните празници децата от училището отново показаха своята съпричастност към приятелите си, които имат нужда от подадена ръка. Със средствата събрани от благотворителната инициатива „Дар от сърце” бяха закупени подаръци на 15 деца. Те бяха подарени от г-жа Пелтегова – директор на училището, която им пожела да вярват в доброто, да не спират да мечтаят, защото на Коледа стават чудеса.