Денят на християнското семейство

21 ноември- Денят на християнското семейство, бе отбелязан с интересни инициативи в полуинтернатните групи от ОУ ,,Н. Парапунов”- гр. Разлог, участващи в проект BG0501RO001-3.1.06 ,,Подобряване на качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес”.
Първокласниците с ръководител г-жа Росица Колчева се бяха събрали около празничната трапеза, обединяваща християнското семейство, като си пожелаха всички техни близки да бъдат здрави и благословени през идната година. Децата бяха изработили и красиви кутийки- подаръчета за своите родители.
Възпитаниците на г-жа Елка Бельова бяха направили специално табло за празника с рисунки, изобразяващи семейството и рецитираха стихове за този светъл ден.
Учениците от ІІІ ПИГ с ръководител г-жа Милена Бурдина изработиха картички с емблеми и рисунки, свързани с мама, тате, баба и дядо.
,,Хей, хей, хей, хей, човекът без семейство не може да живей!”С този припев третокласниците под ръководството на г-н Илия Пукнев огласиха цялото училище и с това още повече допринесоха за доброто и приповдигнато настроение на всички.
Учениците от V ПИГ с възпитател г-жа Антоанета Парева посетиха храма ,,Свето Благовещение”, където запалиха свещички за здравето и благополучието на своите близки. Освен това петокласниците написаха трогателни писма до своите родители, в които изразиха своята обич и признателност към тях.
Всички ученици от полуинтернатните групи останаха удовлетворени от днешния вълнуващ ден, изпълнен с толкова много положителни емоции!